Избор језика:
Избор писма
Архива по годинама
Архива по датуму
март 2019.
П У С Ч П С Н
« феб    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
База животиња
База података животиња

Временска прогоза

Успешан наступ на 41.Међународном сајму туризма у Београду

Под слоганом „Лето је ближе него што мислите“, од 21. до 24. фебруара 2019. године у седам хала Београдског сајма представиле су се  најзначајније туристичке агенције, савези и организације, хотели, туристички центри, ваздухопловне компаније, међународни тур-оператори, промовисани су најновији трендови и збивања у међународној туристичкој индустрији, нови концепти и могућности за путовања и нове перспективе у развоју туристичког бизниса.

Другу годину заредом ЈП „Национални парк Ђердап“ је заједно са Туристичким организацијама општина Голубац, Мајданпек, Кладово и Неготин, управљачима Туристичких простора Голубачки град и Лепенски Вир и хотелом Аквастар из Кладова обједињену туристичку понуду за обилазак атрактивних дестинација представио на заједничком штанду Доње Подунавље – Ђердап. Потенцијални посетиоци имали су прилику да на једном месту добију све потребне информације за путовање у Доње Подунавље, од оних везаних за обиласке културно-историјских споменика, крстарења Дунавом, пешачке туре и видиковце, манифестације и фестивале, до смештајних капацитета.

Првог сајамског дана на заједничком штанду је одржана презентација на којој су говорили председници општина Голубац и Неготин, др Небојша Мијовић и Владимир Величковић, директор Туристичке организације Кладово Давид Ђурђевић, директор Туристичког простора Лепенски Вир Владимир Нојковић и власник хотела Аквастар у Кладову Милета Аџић.

Електронска пошта
Информатор о раду
Категорије
Јавне набавке (актуелно!)
Бонитетна оцена
Линкови
Министарство заштите животне средине

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде

Министарство привреде

Министарство трговине, туризма и телекомуникација

Завод за заштиту природе Србије

Europarkfederacija

DCC Biodiversity

Danube River Network

Danube Transnational Programme - Danube GeoTour

Danube Transnational Programme - DaRe to Connect

Danube Transnational Programme - ConnectGREEN

Carpathian Network of protected areas

Динариди

Национални парк Тара

Национални парк Фрушка Гора

Национални парк Копаоник

Национални парк Шар-планина