Избор језика:
Избор писма
Архива по годинама
Архива по датуму
новембар 2016.
П У С Ч П С Н
« окт   дец »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
База животиња
База података животиња

Временска прогоза

Месечна архива: новембар 2016

Успешно представљање Националног парка Ђердап на 8. Међународном сајму туризма у Крагујевцу

        У сарадњи са локалним туристичким организацијама са подручја Националног парка Ђердап ЈП „Национални парк Ђердап“ учествовало је на 8. Међународном сајму туризма и сеоског туризма у Крагујевцу. Овогодишњи сајам окупио је преко стотину излагача из читаве Србије, Републике Српске, Македоније, Федерације БиХ и Црне Горе. Посетиоци крагујевачког сајма су током три сајамска дана имали прилику да се упознају са туристичком понудом Србије, аранжманима за новогодишње и божићње празнике и разноврсном понудом ручних радова и прехрамбених производа.

            На овом сајму ЈП „Национални парк Ђердап“ представило је нове промотивне материјале: разгледнице, сет кутију са сличицама биљака и животиња и промо лепезу који су наишли на добар пријем код сајамских посетилаца. Првог сајамског дана тринаест излагача: туристичке организације Петровац на Млави, Пожаревац, Велико Градиште, Голубац, Мајданпек, Кладово, Неготин, Бор, Зајечар, Књажевац, Пирот, Бела Паланка, као и ЈП „Национални парк Ђердап“ заједнички су организовали промоцију туристичке понуде Источне Србије уз традиционалне гастрономске специјалитете. Ова промоција је по оцени стручног жирија крагујевачког сајма туризма оцењена као најбоља и освојила је прво место у категорији најуспешнијих промоција.

Позив за подношење понуда за јавну набавку добара – изградње стабилних отворених чека (11 ком) и стабилних затворених чека (11 ком) – ЈНОП 6 -2016

Едукација за рекреативне риболовце

 

Јавно предузеће „Национални парк Ђердап“  у складу са чланом 43. Закона о заштити и одрживом коришћењу рибљег фонда („Службени гласник РС“, бр. 128/2014) Правилником о обиму и садржини програма едукације рекреативних риболоваца („Службени гласник  РС“, бр. 3/2016)  и Годишњим планом управљања рибарским подручјем „Ђердап“ организује едукацију за рекеративне риболовце. У оквиру едукације за петак, 2. децембар 2016. заказано је предавање за рекреативне риболовце које ће бити одржано у просторијама Јавног предузећа „Национални парк Ђердап“ са почетком у 10 часова.

Електронска пошта
Информатор о раду
Категорије
Јавне набавке (актуелно!)
Линкови
Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде

Министарство привреде

Министарство трговине, туризма и телекомуникација

Завод за заштиту природе Србије

Europarkfederacija

DCC Biodiversity

Danube River Network

Danube Transnational Programme

Carpathian Network of protected areas

Динариди

Национални парк Тара

Национални парк Фрушка Гора

Национални парк Копаоник

Национални парк Шар-планина