Вертикални мени

Архива по датуму

новембар 2016.
П У С Ч П С Н
« окт   дец »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Месечна архива: новембар 2016

Успешно представљање Националног парка Ђердап на 8. Међународном сајму туризма у Крагујевцу

        У сарадњи са локалним туристичким организацијама са подручја Националног парка Ђердап ЈП „Национални парк Ђердап“ учествовало је на 8. Међународном сајму туризма и сеоског туризма у Крагујевцу. Овогодишњи сајам окупио је преко стотину излагача из читаве Србије, Републике Српске, Македоније, Федерације БиХ и Црне Горе. Посетиоци крагујевачког сајма су током три сајамска дана имали прилику да се упознају са туристичком понудом Србије, аранжманима за новогодишње и божићње празнике и разноврсном понудом ручних радова и прехрамбених производа.

            На овом сајму ЈП „Национални парк Ђердап“ представило је нове промотивне материјале: разгледнице, сет кутију са сличицама биљака и животиња и промо лепезу који су наишли на добар пријем код сајамских посетилаца. Првог сајамског дана тринаест излагача: туристичке организације Петровац на Млави, Пожаревац, Велико Градиште, Голубац, Мајданпек, Кладово, Неготин, Бор, Зајечар, Књажевац, Пирот, Бела Паланка, као и ЈП „Национални парк Ђердап“ заједнички су организовали промоцију туристичке понуде Источне Србије уз традиционалне гастрономске специјалитете. Ова промоција је по оцени стручног жирија крагујевачког сајма туризма оцењена као најбоља и освојила је прво место у категорији најуспешнијих промоција.

Позив за подношење понуда за јавну набавку добара – изградње стабилних отворених чека (11 ком) и стабилних затворених чека (11 ком) – ЈНОП 6 -2016

Едукација за рекреативне риболовце

 

Јавно предузеће „Национални парк Ђердап“  у складу са чланом 43. Закона о заштити и одрживом коришћењу рибљег фонда („Службени гласник РС“, бр. 128/2014) Правилником о обиму и садржини програма едукације рекреативних риболоваца („Службени гласник  РС“, бр. 3/2016)  и Годишњим планом управљања рибарским подручјем „Ђердап“ организује едукацију за рекеративне риболовце. У оквиру едукације за петак, 2. децембар 2016. заказано је предавање за рекреативне риболовце које ће бити одржано у просторијама Јавног предузећа „Национални парк Ђердап“ са почетком у 10 часова.

Избор писма

Категорије

Временска прогоза